In ton cu planeta!
Atenți cu natura!

Viziunea Tupperware Azurit este să ne folosim oportunitățile de afaceri și produsele noastre pentru a avea un impact cat mai mare asupra lumii din jurul nostru.
Prin produsele noastre, ne-am concentrat întotdeauna atentia pe reducerea impactului asupra mediului inconjurator, oferind soluții reutilizabile, durabile și ușor de reciclat.

Privim in viitor si minimizam deșeurile plastice!

Materialele folosite in productie sunt reciclate!

Oferim training-uri de specialitate privind reciclarea.

Responsabil proiect: Elena
Tupperware Azurit

Faceți bucătăria dvs. mai eficientă, practică și frumoasă cu produsele Tupperware care vă economisesc timp și bani. Vă oferim cea mai bună calitate la prețuri accesibile, cu termene de livrare garantate de până la 24 de ore.

Tupperware la cele mai bune prețuri și super timpii de livrare la tine acasă. Cumpărați mai multe produse, cumpărați în vrac, cumpărați produse recomandate de vânzătorii noștri. Tupperware – o marcă pe care o cunoașteți de ani de zile!

Watch Video

Tupperware este aici pentru a vă ajuta să economisiți timp și bani în bucătărie, oferind produse de calitate la prețuri accesibile.

Livrăm produsele direct la domiciliu, astfel încât să vă puteți apuca direct de prepararea mesei preferate sau să începeți să vă planificați următoarea petrecere.

Produsele Tupperware sunt o alegere ideală pentru toți cei care își doresc mai mult spațiu de depozitare, mai multe condimente și o bucătărie mai organizată. Cu uneltele de bucătărie Tupperware puteți să vă depozitați întreaga bucătărie într-un singur loc și să vă asigurați că totul este întotdeauna ușor accesibil.

Produsele noastre sunt fabricate din cele mai bune materiale și garantăm un nivel ridicat de calitate, confort și funcționalitate.

Tupperware a fost fondată în urmă cu mai bine de 80 de ani, cu misiunea de a ajuta familiile să trăiască mai bine. Cu cele mai bune produse de uz casnic, Tupperware vă face viața mai ușoară pentru dumneavoastră și pentru cei dragi.

Tupperware vă oferă ustensilele de bucătărie de care aveți nevoie pentru pregătirea și depozitarea eficientă a alimentelor. Produsele noastre sunt fabricate în America, iar noi suntem cel mai mare distribuitor Tupperware din România. Puteți găsi cea mai mare selecție în magazinul nostru online. Echipa noastră eficientă vă va pregăti comanda și o va livra la ușa dumneavoastră chiar mâine!

Tehnologie

Oricare ar fi nevoile tale de pregătire a mâncării, te acoperim cu o gamă imensă de produse de depozitare și servire.

Precizie

ne angajăm să te ajutăm să găsești produsele și soluțiile potrivite pentru fiecare membru al familiei tale.

Pentru mai multe sfaturi in bucătărie, Urmăriți-ne!

Nu rata cele mai recente știri din lumea Tupperware! Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu ofertele, rețetele și sfaturile utile in bucătărie si nu numai! Afli noutăți despre Rețete! De la cea mai simplă și rapidă rețetă până la cea mai sofisticată, încercați-le pe toate! Sfaturi și trucuri pentru a câștiga timp. Produse și promoții – Obțineți cele mai recente știri din lumea Tupperware!

* Înregistrarea la newsletterul nostru presupune acceptul dvs. cu privire la reglementările GDPR.