In ton cu planeta!
Atenți cu natura!

Viziunea Tupperware Azurit este să ne folosim oportunitățile de afaceri și produsele noastre pentru a avea un impact cat mai mare asupra lumii din jurul nostru.
Prin produsele noastre, ne-am concentrat întotdeauna atentia pe reducerea impactului asupra mediului inconjurator, oferind soluții reutilizabile, durabile și ușor de reciclat.

Privim in viitor si minimizam deșeurile plastice!

Materialele folosite in productie sunt reciclate!

Oferim training-uri de specialitate privind reciclarea.

Responsabil proiect: Elena
Tupperware Azurit

La Tupperware veți găsi o gamă largă de produse care să vă satisfacă toate nevoile. Cu produse pentru gătit, încălzire și cuptoare cu microunde, vă asigurăm că gătiți ca un profesionist, dar cu un efort și timp minim de cheltuit

Tupperware este un brand care există din 1950, cu produse care variază de la recipiente pentru alimente și ustensile de gătit până la accesorii de bucătărie și multe altele. Avem în stoc o gamă extinsă de produse Tupperware la prețuri fantastice. Cel mai bun lucru? Livrăm chiar a doua zi! Căutați acum.

Rejuvenated Charmer by leomard tamer

Watch Video

Gătitul, încălzirea și încălzirea alimentelor la microunde sunt doar câteva dintre utilizările produselor Tupperware.

Produsele noastre sunt durabile, de lungă utilizare și eficiente, ceea ce le face să fie un accesoriu perfect pentru casa dumneavoastră.

24 h

Timp maxim de livrare

63000

produse lunare livrate

La Tupperware, înțelegem că atât femeile, cât și bărbații trebuie să dea tot ce au mai bun în fiecare zi. Gătitul și încălzirea fac parte din viața noastră de zi cu zi, așa că am dezvoltat o gamă de produse care vă ajută în acest sens, făcând pregătirea alimentelor și gătitul mai ușor ca niciodată.

Oferim și livrăm produse Tupperware de înaltă calitate la prețuri foarte bune

Oferim și livrăm produse de înaltă calitate la prețuri foarte bune, cu termene de livrare excelente. Suntem unul dintre cei mai mari distribuitori din România și livrăm cu succes de ani de zile produsele noastre către clienți mulțumiți din întreaga Europă.

PÂINE CU BERE – Preîncălzește cuptorul la 200°C/ Treapta 6-7. Amestecă făina cu praful de copt în Vasul Rotund 4,5 L. Adaugă sarea, semințele, berea și amestecă folosind Spatula de Silicon până obții un aluat consistent și elastic. Unge Ultra Pro Rotund 1,5 L sau Ultra Pro Dreptunghiular 1,8 L cu unt, și tapetează cu o lingură de făină. Pune aluatul în Ultra Pro și unge cu o lingură de apă. Acoperă și coace pentru aproximativ 45 minute. Îndepărtează capacul și mai lasă la cuptor pentru alte 15 minute. Scoate pâinea pe grătarul cuptorului și las-o la răcit.

INGREDIENTE

600 g făină alba
2 lingurițe praf de copt
150 g semințe / nuci
500 ml bere
15 g unt + 1 lingură făină
1 lingură apă si 2 de sare

Precizie

DURATA: 5 minute

TIMP DE COACERE/GĂTIRE: 60 minute

DIFICULTATE: Ușor

COST : Mic

Pentru mai multe sfaturi in bucătărie, Urmăriți-ne!

Nu rata cele mai recente știri din lumea Tupperware! Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu ofertele, rețetele și sfaturile utile in bucătărie si nu numai! Afli noutăți despre Rețete! De la cea mai simplă și rapidă rețetă până la cea mai sofisticată, încercați-le pe toate! Sfaturi și trucuri pentru a câștiga timp. Produse și promoții – Obțineți cele mai recente știri din lumea Tupperware!

* Înregistrarea la newsletterul nostru presupune acceptul dvs. cu privire la reglementările GDPR.