In ton cu planeta!
Atenți cu natura!

Viziunea Tupperware Azurit este să ne folosim oportunitățile de afaceri și produsele noastre pentru a avea un impact cat mai mare asupra lumii din jurul nostru.
Prin produsele noastre, ne-am concentrat întotdeauna atentia pe reducerea impactului asupra mediului inconjurator, oferind soluții reutilizabile, durabile și ușor de reciclat.

Privim in viitor si minimizam deșeurile plastice!

Materialele folosite in productie sunt reciclate!

Oferim training-uri de specialitate privind reciclarea.

Responsabil proiect: Elena
Tupperware Azurit

Cu produse de depozitare și pregătire pentru casă și grădină – peste 1.000 de produse în stoc în prezent – Tupperware România este distribuitorul cu cel mai mare număr de produse, cele mai accesibile prețuri și cel mai rapid timp de livrare.

Vă oferim cea mai mare gamă de produse și accesorii pentru depozitarea și pregătirea bucătăriei din România. Puteți să comandați de pe site-ul nostru și să primiți comanda din magazinul online mâine dimineață.

Rejuvenated Charmer by leomard tamer

Watch Video

Suntem aici pentru a vă ajuta cu sarcinile zilnice de acasă. Este plăcerea noastră!

Tupperware se află în fruntea industriei de depozitare și preparare a alimentelor. Un brand de încredere pentru milioane de clienți din întreaga lume, produsele Tupperware sunt concepute pentru a vă face viața mai ușoară. Cu Tupperware, vă puteți bucura atât de o calitate mai bună a vieții, cât și de economii de bani

24 h

Termen de livrare

63000

Produse livrate lunar

Suntem cel mai mare distribuitor Tupperware din România. Avem cele mai bune prețuri, cele mai bune termene de livrare și o echipă minunată de oameni gata să vă ajute dacă aveți nevoie de ceva. Pur și simplu sunați-ne, trimiteți-ne un e-mail sau comandati online și vom fi bucuroși să vă ajutăm.

Produse excelente la prețuri incredibile.

Produsele Tupperware pot fi o completare excelentă pentru bucătăria și casa ta. Acestea vă permit să depozitați alimentele și să le pregătiți într-un mod care va face din mâncat o plăcere, cu mai puțină mizerie și fără deșeuri.

Minipateuri cu roșii cherry și parmezan – Radeți parmezanul folosind răzătoarea FusionMaster Grater Cone. Rezultatul va fi perfect Umpleți aluatul de pateu cu o roșie cherry tăiată pe jumătate în centru, peste care veți turna o lingură de parmezan ras. Împăturiți aluatul folosind Dumpling Maker. Ungeți-l cu gălbenuș de ou bătut și coaceți-l pe tava de copt SBF Baking Sheet.

Ingrediente

50 g parmezan
16 roșii cherry jumătăți
100 ml Apă
1 Gălbenuș de ou

Precizie
DURATĂ 15 minute
TIMP DE COACERE/GĂTIRE 15 minute
DIFICULTATE Mediu
COST Mediu

Pentru mai multe sfaturi in bucătărie, Urmăriți-ne!

Nu rata cele mai recente știri din lumea Tupperware! Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu ofertele, rețetele și sfaturile utile in bucătărie si nu numai! Afli noutăți despre Rețete! De la cea mai simplă și rapidă rețetă până la cea mai sofisticată, încercați-le pe toate! Sfaturi și trucuri pentru a câștiga timp. Produse și promoții – Obțineți cele mai recente știri din lumea Tupperware!

* Înregistrarea la newsletterul nostru presupune acceptul dvs. cu privire la reglementările GDPR.