Gazpacho de roșii și fenicul
DURATĂ | 15 minute |
TIMP DE COACERE/GĂTIRE | – |
DIFICULTATE | Mediu |
COST | Mic |
INGREDIENTE 4 PORTII
- 5 roșii
- 1 ardei roșu
- 1 castravete
- 1 cățel de usturoi
- 25 ml oțet
- 30 ml ulei de măsline
- 5 g sare
- 5 g piper
- 1 fenicul mic
- 250 ml smântână lichidă rece
- 1 g semințe anason
- sare și piper după gust
Instrucțiuni
-
Curăță legumele cu ajutorul Curățitorului Universal. Taie-le bucăți, mai puțin feniculul.
-
Amestecă roșiile folosind Extra Chef până obții o pastă fină. Pune sosul obținut în Ibric 2 L.
-
Amestecă ardeiul, castravetele cu usturoiul, oțetul și 25 ml ulei de măsline folosind Extra Chef. Adaugă compoziția în sosul de roșii și amestecă.
Asezonează cu sare și piper după gust.
-
Taie feniculul felii cu ajutorul Răzătorii Mandolină, sărează după gust și adaugă uleiul de măsline.
-
Servește-l în pahare și decorează cu felii subțiri de fenicul sosul gazpacho.
Adaugă spuma cu aromă de anason.
-
Pentru spuma cu aromă de anason, bateți smântâna ținută la rece folosind Extra Chef
și adaugă semințele de anason. Adaugă sare și piper după gust.
-
Servește rece.
Pentru mai multe sfaturi in bucătărie, Urmăriți-ne!
Nu rata cele mai recente știri din lumea Tupperware! Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu ofertele, rețetele și sfaturile utile in bucătărie si nu numai! Afli noutăți despre Rețete! De la cea mai simplă și rapidă rețetă până la cea mai sofisticată, încercați-le pe toate! Sfaturi și trucuri pentru a câștiga timp. Produse și promoții – Obțineți cele mai recente știri din lumea Tupperware!
* Înregistrarea la newsletterul nostru presupune acceptul dvs. cu privire la reglementările GDPR.