Gazpacho de roșii și fenicul

DURATĂ 15 minute
TIMP DE COACERE/GĂTIRE
DIFICULTATE Mediu
COST Mic

INGREDIENTE  4 PORTII

  • 5 roșii
  • 1 ardei roșu
  • 1 castravete
  • 1 cățel de usturoi
  • 25 ml oțet
  • 30 ml ulei de măsline
  • 5 g sare
  • 5 g piper
  • 1 fenicul mic
  • 250 ml smântână lichidă rece
  • 1 g semințe anason
  • sare și piper după gust

Instrucțiuni

  1. Curăță legumele cu ajutorul Curățitorului Universal. Taie-le bucăți, mai puțin feniculul.

  2. Amestecă roșiile folosind Extra Chef până obții o pastă fină. Pune sosul obținut în Ibric 2 L.

  3. Amestecă ardeiul, castravetele cu usturoiul, oțetul și 25 ml ulei de măsline folosind Extra Chef. Adaugă compoziția în sosul de roșii și amestecă.

    Asezonează cu sare și piper după gust.

  4. Taie feniculul felii cu ajutorul Răzătorii Mandolină, sărează după gust și adaugă uleiul de măsline.

  5. Servește-l în pahare și decorează cu felii subțiri de fenicul sosul gazpacho.

    Adaugă spuma cu aromă de anason.

  6. Pentru spuma cu aromă de anason, bateți smântâna ținută la rece folosind Extra Chef

    și adaugă semințele de anason. Adaugă sare și piper după gust.

  7. Servește rece.

    Tupperware Gazpacho de roșii și fenicul

Pentru mai multe sfaturi in bucătărie, Urmăriți-ne!

Nu rata cele mai recente știri din lumea Tupperware! Abonează-te la Newsletter pentru a fi la curent cu ofertele, rețetele și sfaturile utile in bucătărie si nu numai! Afli noutăți despre Rețete! De la cea mai simplă și rapidă rețetă până la cea mai sofisticată, încercați-le pe toate! Sfaturi și trucuri pentru a câștiga timp. Produse și promoții – Obțineți cele mai recente știri din lumea Tupperware!

* Înregistrarea la newsletterul nostru presupune acceptul dvs. cu privire la reglementările GDPR.