Începeți propria afacere cu minimul de investiție

Lumea ta plina de beneficii

În calitate de Tupper-Party Manager la Tupperware® Azurit vă puteți dezvolta afacerea proprie cu o flexibilitate deplină a timpului.

Odată cu înregistrarea, faci primul pas către jobul tău mult visat, iar comunitatea Tupperware te va sprijini pas cu pas. Vă explicăm principalii pași si vă ajutăm să vă începeți afacerea cu minimul de investiție!

  • Alăturați-vă nouă – suntem serioși!

  • Începutul dezvoltării tale este chiar în fața ta.

  • Nou, popular, inteligent și cu adevărat inspirat!

Trimite cv-ul tau aici

Ti-am pastrat un loc in echipa noastra!

Un job potrivit pentru toata lumea!

Nu trebuie să fii un bucătar profesionist sau un mare agent de vânzări. Nu aveți nevoie de CV sau scrisoare de intenție complexa. Fie că sunteți în căutarea unui venit secundar sau a unei cariere adevărate, toată lumea este binevenită să ne ajute să ne îndeplinim misiunea: să facem viața tuturor mai ușoară și mai durabilă!

Un venit pasiv

Obții un venit atractiv, cadouri, surprize sau chiar o cariera pe viață la Tupperware Azurit

Training gratuit

Training pentru produse, instrumente interne, dezvoltare personala si management

de ce tupperware azurit

Motive pentru a deveni colegul nostru

Combini viata de familie cu job-ul

Da … Indiferent de motivul pentru care ai ajuns in echipa noastră, familia îți va rămâne pe primul loc. Pe măsură ce progresezi și dacă îți place, poți chiar să treci în funcții de conducere și să-ți dezvolți cariera și veniturile, alături de familie si cei apropiați.

Dezvoltarea ta, misiunea noastră!

Încrederea nu este ceva care poate fi cumpărat sau vândut. Este ceva ce descoperi în tine. La Tupperware, credem că încrederea în sine este un lucru prețios, adesea însoțit de un sentiment de sprijin, înțelegere și încurajarea necesară pentru a reuși.

Avansează pe buna dreptate!

Pe măsură ce progresezi și dacă îți place, poți chiar să treci în funcții de conducere și să-ți dezvolți cariera și veniturile. Cu cât progresezi mai mult, cu atât recompensele sunt mai mari. Acesta nu este un job nou. Este o meserie cu multă libertate, vibrații pozitive și oameni grozavi!

… mai simplu decât îți imaginezi!

În calitate de Consultant Tupperware, prezentați rețete rapide și ușoare cu o selecție de produse Tupperware . Faceți aceste rețete în timpul unei petreceri digitale Tupperware sau acasă la un client și împărtășiți sfaturi și trucuri pentru a economisi timp în bucătărie.

Contactează unul dintre viitori colegi

Vei prezenta produsele Tupperware, demonstrându-le.

Lucrați unde și când doriți, digital sau personal

Ai la dispoziție un program de 3 luni, special creat pentru tine, în care vei învăța despre produse, despre modalitatea lor de vânzare și despre companie.

  • Creem mediul care încurajează succesul

  • Dorim să te simți valorizată și să-ți placă

  • Singura limită este cea impusă de tine

  • Bucură-te de libertate și flexibilitate

simplitate si transparenta
personal si profesional

Succesul pe termen lung în Tupperware este bazat pe elemente simple

Succesul pe termen lung în Tupperware este bazat pe 3 elemente simple, dar esențiale. Avem produse unice, care sunt comercializate de peste 60 de ani, prin sistemul de vânzare prin Party, pe care noi l-am creat în urmă cu 50 de ani, și prin intermediul milioanelor de Prezentatori care au grijă ca aceste produse să ajungă în locuințele din întreaga lume.

Creeaza spațiul și mediul de lucru
Experiența și vârsta nu contează 
Oricine poate învăța și reuși
Știm că te vei îndrăgosti de produsele noastre

Contacteaza-ne

Ramai conectat cu noi

Inscriete la newsletterul nostru

* Prin abonarea la newsletter-ul Tupperware Azurit confirm că am peste 16 ani.